• Посилання скопійовано

Безготівковий і готівковий механізми монетизації субсидій існуватимуть і надалі, – Рева

Про це міністр соцполітики Андрій Рева заявив під час Години запитань до Уряду у ВРУ

Безготівковий і готівковий механізми монетизації субсидій існуватимуть і надалі, – Рева

Міністр соціальної політики України Андрій Рева наголосив, що Уряд не приймає тимчасових рішень, процес монетизації субсидій прописаний в Законі «Про житлово-комунальні послуги», а механізм монетизації забезпечений двома урядовими постановами.

«Безготівковий і готівковий механізми монетизації субсидій існуватимуть і надалі. Прийнятим Бюджетом України достатньо коштів для забезпечення виплат як готівкової, так і безготівкової субсидій. Після завершення опалювального сезону обидва механізми субсидій існуватимуть і надалі, – заявив Андрій Рева і додав, що ті люди, які добросовісно сплачують за житлово-комунальні послуги отримуючи субсидію живими коштами, субсидії в готівковій формі сплачуватимуться і надалі, без будь-яких обмежень; що стосується тих, хто матиме заборгованість, то після сплати заборгованості або реструктуризації заборгованості, їм протягом року буде надаватися субсидія в безготівковій формі».

Урядовець також зазначив, що про результати ефективності ухвалених рішень щодо монетизації субсидій Міністерство соціальної політики матиме можливість надати інформацію до 1 липня 2019 року, коли будуть підбиті підсумки цього етапу монетизації субсидій.

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»