• Посилання скопійовано

Уряд планує поступово монетизувати всі існуючі пільги, – Гройсман

Уряд України планує поступово монетизувати всі існуючі пільги – за прикладом монетизації комунальних субсидій

Уряд планує поступово монетизувати всі існуючі пільги, – Гройсман

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Він наголосив, що монетизація субсидій – це не експеримент, а фундаментальний проект, який важливо продовжувати.

«У минулому році ми зробили реєстр субсидіантів... Друге, що ми реалізували – з 1 січня почали монетизувати субсидію всім, хто її отримував вперше, – сказав Володимир Гройсман. – Це не можна завершувати. Далі у нас на черзі монетизувати всі пільги».

Глава Уряду також відзначив, що поганої статистики неплатежів – через монетизацію субсидій – немає. «Панікери намагаються це накручувати (тему неплатежів). Але це гроші людей, і не треба за людей вирішувати, куди ці гроші дівати. Споживач буде намагатися берегти ці кошти, заощаджувати, економити, щоб залишити частинку цих грошей собі», – додав Прем’єр-міністр.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»