• Посилання скопійовано

Милованов назвав галузі, в яких працює найбільше українців

Міністр економіки назвав три найпопулярніші галузі в Україні, в яких працює найбільше людей

Милованов назвав галузі, в яких працює найбільше українців

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов назвав три найпопулярніші галузі в Україні, в яких працює найбільше людей. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook Милованова.

Міністр навів дані Держстату, згідно з якими найбільше українців працюють в торгівлі – 3 654 700 осіб; в сільському (і лісовому та рибному) господарстві – 2 937 600 осіб; в промисловості – 2 426 000 осіб.

Найменша кількість людей працює у сфері інформації та телекомунікації – 280 300 осіб.

Відзначимо, за методологією Міжнародної організації праці, у II кварталі 2019 року кількість зайнятого населення у віці 15-70 років склала 16,7 млн осіб, а кількість безробітних відповідного віку – 1,4 млн осіб. За даними Держстату, рівень зайнятості населення у віці 15-70 років порівняно з відповідними даними попереднього року становив 58,6%, а серед населення працездатного віку – 68,1%.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»