• Посилання скопійовано

Кияни отримають платіжки за комуналку нового зразка

У березні єдиний рахунок-повідомлення в Києві міститиме нарахування за гаряче водопостачання та опалення у повному обсязі

Кияни отримають платіжки за комуналку нового зразка

У березні єдиний рахунок-повідомлення в Києві міститиме нарахування за гаряче водопостачання та опалення у повному обсязі, а сума перерахунку за коефіцієнтом газу буде відображена у колонці «перерахунок». Про це на брифінгу повідомив генеральний директор «Центру комунального сервісу» (ЦКС) Андрій Щербина, передає кореспондент РБК-Україна.

Він зауважив, що починаючи з березня при формуванні рахунків-повідомлень будуть внесені зміни у блок з нарахуваннями КП «Київтеплоенерго», а саме:

  • у колонці «нараховано» буде відображена 100% сума нарахування за послуги з опалення та гарячого водопостачання;
  • проте у колонці «перерахунок» буде зазначено суму «знижки» у зв’язку із зміною ціни на природний газ.

«Також окремим рядком на лицьовій стороні рахунку-повідомлення у блоці «Київтеплоенерго» зазначені суми перерахунку за відповідними коефіцієнтами, які застосовані в поточному розрахунковому періоді, а саме: за послугу з опалення – 0,74, за послугу ГВП – 0,76. У відсотках – кияни заощадили за лютий на опаленні 26%, а на ГВП – 24%», – сказав Щербина.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»