• Посилання скопійовано

Головний санлікар буде рекомендувати зміну графіка громадського транспорту

Головний санітарний лікар України заявив, що МОЗ буде рекомендувати змінити графік громадського транспорту в рамках боротьби з коронавірусом

Головний санлікар буде рекомендувати зміну графіка громадського транспорту

Головний санітарний лікар України заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що Міністерство охорони здоров'я України буде рекомендувати змінити графік громадського транспорту в рамках боротьби з коронавірусом. Про це він повідомив в ході брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

При цьому він зазначив, що такі рекомендації надійдуть для того, щоб мінімізувати скупчення людей в одному місці.

«Так, ми будемо рекомендувати зміну графіку громадського транспорту», – сказав Ляшко, відповідаючи на питання про те, чи можливе закриватя метрополітену і зміни у русі транспорту.

У свою чергу міністр закордонних справ Дмитро Кулеба додав, що поки такого рішення немає, його буде розглядати Кабінет міністрів.

Нагадаємо, з 12 березня в Україні було введено тритижневий карантин. З опівночі понеділка, 16 березня, Україна закриє кордон для іноземців, а з 17 березня буде скасовано авіасполучення та пасажирські перевезення.

Крім того, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль закликав українських громадян утриматися від поїздок між містами країни для уникнення можливості поширення коронавірусу. При цьому в Україні продовжує діяти обмеження на проведення масових заходів і тритижневий карантин.

***

Всі новини щодо коронавірусу читайте тут.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»