• Посилання скопійовано

Уряд планує ще більше посилити карантин

За словами міністра охорони здоров'я, Уряд планує посилити карантинні заходи шляхом обмеження часу для перебування людей на вулиці

Уряд планує ще більше посилити карантин

Уряд планує посилити карантинні заходи в Україні шляхом обмеження часу для перебування людей на вулиці. Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов в ефірі програми "Право на владу" на каналі "1+1", - передає "РБК-Україна".

За його словами, відповідне рішення Кабміну буде незабаром оприлюднене.

"Дійсно, я вважаю, за необхідне, для того, щоб в нас не було італійського або іспанського сценарію, нам потрібно посилити карантин. Іншого шляху просто не існує. В чому будуть полягати ті заходи, які прийняті на уряді і найближчим часом ця постанова уряду буде оприлюднена. Вони будуть полягати в тому, що буде обмежене пересування людей щодо часу перебування на вулиці", - заявив Степанов.

За його словами, також уряд затвердить обов’язковий масочний режим.

"Будуть закриті всі спортивні майданчики, всі сквери. Будуть заборонені всі масові будь-які події.Також це буде стосуватись перебування в засобах індивідуального захисту. Також це буде стосуватись того, що не можна буде пересуватись навіть по двох. Такого плану заходи, які є неминучими і які потрібно ввести, щоб ми не бачили те, що відбувається в світі", - додав він.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»