• Посилання скопійовано

Як та коли Україна буде виходити з карантину: стратегія від Уряду

За словами Шмигаля, у травні Україна повинна йти на роботу. В яких умовах, в яких нових соціальних стандартах, в яких часових рамках – це ті питання, над якими уряд працює разом з аналітиками

Як та коли Україна буде виходити з карантину: стратегія від Уряду

«РБК-Україна» розповідає, що Кабінет міністрів представив напрацювання стратегії виходу України з карантину. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль Telegram.

Відповідно до напрацювань уряду, режим надзвичайної ситуації триватиме до початку травня, після чого Україна повинна вийти на роботу.

«У травні Україна повинна йти на роботу. В яких умовах, в яких нові соціальні стандарти, в яких часових рамках – це ті питання, над якими уряд працює разом з аналітиками», – написав Шмигаль.

Також прем'єр зазначив, що наступного тижня буде представлена повноцінна стратегія виходу країни з карантину.

«Ми створили раду з питань економічного розвитку України, куди увійшли кращі науковці та економісти зі світовими іменами. Зараз спільними зусиллями ми розробляємо стратегію виходу з карантину, яку представляємо наступного тижня», – зазначив він.

***

Читайте також: Як Україна буде виходити з кризи? Уряд розробить план

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»