• Посилання скопійовано

Молоді вчителі у 2020 році не отримають додаткових виплат

Молодим вчителям через коронавірус не виплатять одноразову допомогу в розмірі 21 тисячі гривень

Молоді вчителі у 2020 році не отримають додаткових виплат

Молоді вчителі цього року не отримають додаткових виплат. Йдеться про одноразову допомогу в розмірі 21 тисячі гривень. Про це повідомили в Комітеті Верховної ради з питань освіти, науки та інновацій, розповіли в ефірі «ТСН.Ранок».

У проєкті бюджету на наступний рік педагогам передбачали доплатити по 21 тисячі гривень. Гроші мали отримати майже 74 тисячі педагогів, які мають менш ніж 10 років стажу. Однак, через пандемію коронавірусу ця програма була зрізана повністю, її обіцяють повернути  після карантину.

Нагадаємо, 27 січня тодішня міністерка освіти Ганна Новосад заявила, що протягом 2020 року близько 74 тисячам молодих (які мають стаж до 10 років) учителів виплатять по 21 тис. грн одноразової допомоги.

Джерело: ТСН

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»