• Посилання скопійовано

МОЗ: За послабленням карантину може настати його посилення

За словами міністра охорони здоров'я, ослаблення карантину в Україні є ризикованим кроком

МОЗ: За послабленням карантину може настати його посилення

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що ослаблення карантину в Україні є ризикованим кроком. Про це він сказав на брифінгу у понеділок, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, не виключена можливість зміни умов карантину в разі різкого зростання заражених COVID-19.

«Ще раз хочу підкреслити, що ми йдемо на досить ризикований вихід з карантину, розуміючи економічну ситуацію в країні. Потрібно буде дуже чітко дотримуватися правил. У разі загрози ми терміново будемо вносити зміни за умовами карантину, якщо побачимо різке зростання хворих на коронавірус», – заявив Степанов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні продовжили карантин до 22 травня. Рішення прийнято з можливістю доопрацювання протягом двох днів. При цьому передбачається пом'якшення карантинних обмежень, які заплановані на 11 травня.

Відзначимо, до цього Степанов заявляв, що на цей момент ситуація в країні дозволяє почати пом'якшення карантину з 11 травня.

Своєю чергою прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що подальші рішення щодо продовження або зняття карантину будуть прийматися виходячи з ситуації з пандемією коронавірусу у світі.

***

Читайте також: Увага! Карантин продовжать до 22 травня (але з послабленнями)

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»