• Посилання скопійовано

Увага! КМУ планує запровадити чергові послаблення карантину

Пропонується низка точкових послаблень для всієї України

Увага! КМУ планує запровадити чергові послаблення карантину

Завтра Кабінет міністрів на своєму засіданні внесе зміни у постанову щодо запроваджених карантинних заходів. Планується низка точкових послаблень для всієї України.

Про це РБК-Україна повідомило джерело в Кабміні.

«У порядку денному будуть зміни до постанови, що стосуються певних послаблень. Одне з них стосується туризму. Це стосуватиметься збільшення кількості осіб в туристичних групах. Це стосується усієї країни. Якісь точкові планують послаблення», – розповіли в уряді.

Водночас на засіданні не планують робити виключень та послаблювати карантин для окремих регіонів.

«Ніякий регіон уряд не може послаблювати. Тому що урядом встановлено критерії послаблення. Ці рішення має приймати в кожному регіоні комісія ТЕБ та НС. Якщо ситуація вкрай погана, там навпаки можуть посилювати», – зазначило джерело.

Так, у пятницю замміністра охорони здоров'я Віктор Ляшко повідомив, що найближчим часом на засіданні уряду можуть розглянути питання про дозвіл на пересування туристів у групі до 50 осіб. Зараз туристичні групи пересуваються у кількості не більше 10 осіб.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»