• Посилання скопійовано

Маски та дистанція: аеропорт «Бориспіль» представив нові правила

У термінал аеропорту пропускатимуть лише у масках чи респіраторах

Маски та дистанція: аеропорт «Бориспіль» представив нові правила

«РБК-Україна» розповідає, що на час карантину в Україні в міжнародному аеропорту «Бориспіль» працюватиме лише один термінал – D. Для пасажирів в аеропорту було встановлено спеціальні правила.

Про це повідомляється на сторінці аеропорту у Facebook.

Так, до терміналу аеропорту будуть пропускати лише пасажирів з посадковими талонами або квитком у паперовому чи електронному вигляді, а також у масках або респіраторах. Супроводжуючі особи також повинні мати засоби індивідуального захисту.

Перед поїздкою в аеропорт пасажирів просять заповнювати інформаційну анкету щодо стану здоров'я, якщо цього вимагає авіакомпанія.

На вході до терміналу буде здійснюватися перевірка температури. Особи з температурою понад 38 градусів, а також симптомами коронавірусу в аеропорт пропускатися не будуть.

Пасажирів також просять дотримуватися фізичного дистанціювання та користуватися власними або встановленими в аеропорту санітайзерами.

Документи необхідна надавати лише у розгорнутому вигляді та без обкладинок. Пасажири повинні бути готовими на вимогу інспектора зняти маску чи респіратор.

По прильоту в аеропорт пасажири повинні забрати свій багаж та якнайшвидше покинути будівлю, а також мінімально контактувати з людьми в терміналі прибуття.

Також пасажирів, які прибувають в Україну, просять встановити на свої смартфони додаток «Дій вдома» – він необхідний для проходження домашньої самоізоляції.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»