• Посилання скопійовано

З 15 червня відновлено міжнародне авіасполучення: куди можна полетіти та які умови?

З 15 червня літаки з України готові приймати Албанія, Туреччина, США (без обмежень на кордоні) та Велика Британія (з дотриманням 14-денного карантину)

З 15 червня відновлено міжнародне авіасполучення: куди можна полетіти та які умови?

В Україні з 15 червня відновлюється міжнародне регулярне пасажирське авіасполучення після кількох місяців перерви. 

Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій на своїй сторінці у Facebook. Розповідає Економічна правда.

Уряд на засіданні 12 червня ухвалив рішення про відновлення роботи пунктів пропуску і пунктів контролю в аеропортах України, а також про забезпечення можливості перетину кордону іноземними громадянами.

"Уряд своїм рішенням відкрив пункти пропуску в аеропортах України та дозволив в’їзд для іноземців, які не є громадянами країн зі значним поширенням COVID-19 і не перебували на території таких держав протягом останніх 14 днів. Ці зміни дадуть змогу відновити роботу підприємств авіаційного транспорту і налагодити міжнародне повітряне сполучення", – повідомив Криклій.

За його словами, пасажирів з України готові приймати аеропорти декількох країн.

 

Від редакції: Зауважимо, що згідно з вимогами постанови Кабінету Міністрів України №477 від 12 червня 2020 року відновлено роботу 15 пунктів пропуску для повітряного сполучення.

На сьогодні, 15 червня, всі пункти пропуску через Державний кордон України для повітряного сполучення – відкриті. Зміни прикордонних нарядів заступили на службу в достатній кількості для забезпечення пропуску осіб як на відліт з України, так і на приліт в нашу країну. Про це йдеться у повідомленні з сайту Уряду.

***

Читайте також: Уряд відкрив пункти пропуску в аеропортах України і дозволив в’їзд іноземцям

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»