• Посилання скопійовано

Чому у Києві пом'якшили карантин, незважаючи на заяву МОЗ?

За позицією КМДА, Київ перетнув лише один з чотирьох показників уряду, які передбачають повернення до жорсткого карантину

Чому у Києві пом'якшили карантин, незважаючи на заяву МОЗ?

Сьогодні в Києві розпочався черговий етап пом'якшення карантину, однак за даними Міністерства охорони здоров'я столиця не входить до переліку тих регіонів, де можливе послаблення заходів. У КМДА пояснили, чому карантин був ослаблений.

Про це в ефірі "Громадського радіо" повідомив радник голови КМДА і секретар Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Володимир Бондаренко, - передає "РБК-Україна".

За його словами, нові послаблення у вигляді відкриття басейнів, кінотеатрів, театрів і ресторанів не суперечать постанові уряду. Він зазначив, що з 22 червня в Україні діє нова постанова, згідно з якою визначаються критерії для посилення карантину, а не пом'якшення.

"То є за постановою Кабміну фактично відкрито всі", - зазначив Бондаренко.

При цьому він додав, що Київ сьогодні перетнув лише один з чотирьох показників уряду, які передбачають повернення до жорсткого карантину. У середу показник приросту хворих у столиці становить 11,55% при цільовому показнику 10%.

***

Читайте також:

***

УВАГА!

Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»