• Посилання скопійовано

Кабмін хоче компенсувати вартість «пакунку малюка» батькам, які його не отримали

Мінсоцполітики розроблено проект постанови, яким передбачено виплату грошової компенсації вартості «пакунку малюка» на дітей, які народились у 2020 році та не отримали його

Кабмін хоче компенсувати вартість «пакунку малюка» батькам, які його не отримали

Міністерство соціальної політики України розровідає, що 03 березня 2020 року було прийнято постанову Кабінету Міністрів України №172 «Деякі питання забезпечення дитини при народженні одноразовою натуральною допомогою „пакунок малюка».

Відповідно до цієї постанови у 2020 році закупка одноразової натуральної допомоги за рахунок коштів державного бюджету проводиться централізованою закупівельною організацією – державна установа «Професійні закупівлі».

Проте, 30.06.2020 року за результатом розгляду скарг учасників закупівлі, Антимонопольним комітетом України прийнято рішення відмінити  процедуру закупівлі одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

Мінсоцполітики з метою забезпечення кожної дитини, яка народилася у 2020 році «пакунком малюка» розроблено проект урядового рішення, яким передбачається запровадити виплату грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» на дітей, які народились у 2020 році,  та не були забезпечені цією допомогою.

Питання забезпечення допомогою «пакунок малюка» новонароджених дітей в усіх регіонах України перебуває на постійному контролі Мінсоцполітики.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»