• Посилання скопійовано

Кабмін затвердив експериментальний проект е-квитка

Кабмін започаткував експериментальний проект Єдиного електронного квитка

Кабмін затвердив експериментальний проект е-квитка

«РБК-Україна» розповідає, що Кабмін започаткував експериментальний проект Єдиного електронного квитка. В рамках пілотного проекту хочуть об’єднати подорожі «Укрзалізницею» та метрополітен Києва.

Відповідне рішення прийняли на засіданні уряду.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій попросив встановити термін реалізації пілотного проекту до 30 червня 2021 року.

«Ми розробили цей експеримент (єдиний електронний квиток, – ред.), вже виходимо на пілотне тестування, щоб впровадити технологію єдиного електронного квитка, який дозволять скористатися послугами різних видів транспорту для найкращого планування подорожі та економії часу». – зазначив він.

Згодом додаватимуть інші міста і види транспорту, в тому числі внутрішні авіаперевезення.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»