• Посилання скопійовано

Як область може вийти з червоної зони карантину?

За словами Ляшка, з червоної зони можна вийти, якщо три дні поспіль область відповідає вимогам національних показників. Але за постановою перегляд можливий тільки один раз на п'ять днів

Як область може вийти з червоної зони карантину?

«РБК-Україна» розповідає, що Україну поділили на чотири зони карантину – зелену, жовту, помаранчеву і червону. У МОЗ пояснили, як область може вийти з червоної зони.

Про це заявив на брифінгу головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Станом на зараз, діють такі національні показники:

  1. заповненість ліжок,
  2. рівень тестування,
  3. відсоток позитивних тестів від усіх проведених тестувань,
  4. показник динаміки зростання кількості випадків коронавірусної хвороби за останні 7 днів порівняно з попереднім тижнем.

«З червоної зони можна вийти, якщо три дні поспіль область відповідає вимогам національних показників. Для того, щоб область дотримувалася цих показників, потрібно виконувати те, що прописано в постанові Кабміну», – заявив він.

 

Від редакції: Зауважимо, що за постановою 641 не встановлено окремого строку переведення областей із однією зони до іншої. Загальний строк для перегляду 5 днів. Про це вказував й міністр охорони здоров'я у своїй промові.

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»