• Посилання скопійовано

Кабмін уточнив перелік винятків зі заборони на в'їзд на територію України іноземців

Дозволено в'їзд на територію України іноземцям та особам без громадянства, які є одним із подружжя, батьками, дітьми, бабою або дідом громадянина України

Кабмін уточнив перелік винятків зі заборони на в'їзд на територію України іноземців

9 вересня 2020 року набрала чинності постанова КМУ від 02.09.2020 р. №791, якою внесено зміни до п. 10-1 постанови КМУ від 22.07.2020 р. №641 "Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".

Нагадаємо, що у цьому пункті визначено перелік винятків із заборони на в'їзд на територію України іноземців та осіб без громадянства на час дії карантину в період з 00 год. 00 хв. 28 серпня 2020 р. до 00 год. 00 хв. 28 вересня 2020 р.

Постановою №791 додатково дозволили в'їзд на територію України іноземцям та особам без громадянства, які є одним із подружжя, батьками, дітьми, бабою або дідом громадянина України.

Також дозволено в'їзд іноземцям та особам без громадянства, якщо вони прибувають в Україну з метою навчання виключно у закладах вищої освіти (раніше в'їзд дозволявся незалежно від типу закладу).

Водночас виключено норму, якою дозволявся в'їзд на територію України іноземцям та особам без громадянства, які прямують територією України транзитом та мають документи, що підтверджують виїзд за кордон протягом двох діб.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»