• Посилання скопійовано

За яких умов Київ попаде до червоної зони?

У Держспоживслужбі розповіли, у якому випадку Київ перейде до «червоної» зони

За яких умов Київ попаде до червоної зони?

Начальник Держспоживслужби Києва Олег Рубан розповів, у якому випадку столиця перейде до "червоної зони". За його словами, у місті дуже напружена ситуація із забезпеченням ліжкомісць.

Про це Рубан розповів у коментарі РБК-Україна.

"Заповненість коливається від 70% до 75%. Якщо такий показник буде тривати довше 5 днів, то Київ може повністю перейти до "червоної" зони. Але сьогодні це ще під контролем і ліжкофонд забезпечується", - запевнив глава Держспоживслужби Києва.

Рубан зазначив, що ситуація у Києві розвивається прогнозовано.

"Тенденція розгортається прогнозована, і саме про 7 тисяч в цей період я вам говорив ще в серпні", - додав він.

Нагадаємо, раніше Рубан заявив, що українцям необхідно навчитися жити в умовах епідемії коронавірусу в найближчі півтора-два роки. Збудник вірусу залишиться назавжди.

Як писало РБК-Україна, в Україні лікарняні ліжка для пацієнтів з коронавірусом заповнені менш ніж на 50% лише у двох областях. Всього в країні заповнені 63,2% ліжок для лікування COVID-19.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»