• Посилання скопійовано

Майже 60% українців проти повернення жорсткого карантину

У жовтні 2020 року більшість українців (57%) проти введення на всій території України жорсткого карантину за зразком березня-квітня

Майже 60% українців проти повернення жорсткого карантину

«РБК Україна» розповідає, що громадяни не хочуть повторення ситуації весни 2020 року.

У жовтні 2020 року більшість українців (57%) проти введення на всій території України жорсткого карантину за зразком березня-квітня. Вважає такий крок виправданим вдвічі менша кількість жителів країни (28%), а ще 15% – не визначилися.

Про це свідчать дані опитування компанії Research & Branding Group.

Підтримка повернення до жорсткого карантину на всій території України порівняно вища серед представників старшої вікової категорії, мешканців обласних центрів, а також Заходу і Сходу України.

Опитування проводилося компанією Research & Branding Group у період з 8 по 18 жовтня 2020 року серед 1801 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Максимальна похибка вибірки не перевищує 2,4%.

Відзначимо, за даними опитування Соціологічної групи «Рейтинг», половина українців проти жорсткого карантину при другій хвилі епідемії.

Нагадаємо, за даними опитування Соціологічної групи «Рейтинг», 58% українців вважають, що епідемія коронавірусу не представляє загрози для них особисто.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»