• Посилання скопійовано

«Укрпошта» залишає без змін режим роботи своїх відділень під час дії карантину вихідного дня

«Укрпошта» встановила режим роботи під час карантину вихідного дня

«Укрпошта» залишає без змін режим роботи своїх відділень під час дії карантину вихідного дня

«Укрпошта» повідомляє, що Кабінет міністрів України дозволив роботу операторів поштового зв’язку на час карантину вихідного дня до 30 листопада.

Поштові офіси продовжують працювати стандартно без змін у роботі.

Зокрема, на час «високого» сезону в період новорічних і різдвяних свят 250 найбільш завантажених відділень Укрпошти по всій Україні працюватимуть без вихідних, інші відділення – за раніше встановленим графіком.

Для зручності під час дії «Щасливих годин для платежів» при оплаті до 13.00 комунальних та інших платежів клієнти сплачують удвічі меншу комісію. А отримати та відправити посилку у відділеннях Укрпошти буде зручніше без черг у другій половині дня, після 13:00.

Оплатити послуги Укрпошти також можна онлайн чи безготівково платіжними картками можна в найбільш завантажених автоматизованих поштових відділеннях України у обласних центрах та населених пунктах, де мешкає понад 2000 жителів. В таких поштових офісах встановлено 5000 POS-терміналів.

Мережа національного поштового оператора налічує близько 11 000 відділень. Компанія доставляє відправлення у всі населені пункти України.

***

Читайте також: Що змінює новий карантин та локдаун вихідного дня: опубліковано постанову!

Джерело: УКРПОШТА

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»