• Посилання скопійовано

Україна відкриє сервісні центри на всіх КПВВ у 2021 році

Україна має намір в 2021 році відкрити сервісні центри на всіх контрольних пунктах в'їзду-виїзду на Донбасі та адмінкордоні з Кримом

Україна відкриє сервісні центри на всіх КПВВ у 2021 році

РБК-Україна повідомляє, що Україна має намір в 2021 році відкрити сервісні центри на всіх контрольних пунктах в'їзду-виїзду (КПВВ) на Донбасі та адміністративному кордоні з Кримом. У цих центрах громадяни зможуть отримати комплекс послуг.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков, передає сайт міністерства.

За його словами, в середині грудня планується відкрити багатофункціональний сервісний центр на КПВВ "Новотроїцьке" в Донецькій області, а до кінця року модернізувати сервісну зону і на КПВВ "Чонгар" на адмінмежі з Кримом. Наступного року сервісні центри будуть побудовані на всіх існуючих КПВВ.

"Наша мета - повернення Донецької, Луганської області та Криму, розвиток цих регіонів. Будівництво інфраструктурних об'єктів, залізниці (до речі, сьогодні вже на порядку денному проект залізниці на Луганщині), налагодження умов для ведення бізнесу - від мікропідприємництва до великих заводів", - додав Резніков.

Нагадаємо, раніше Україна запропонувала скликати позачергове засідання ТКГ, щоб домовитися про розблокування роботи всіх КПВВ і провести обмін полоненими.

МЗС України виступив із заявою про те, що Росія не бажає полегшити гуманітарну ситуацію на Донбасі, блокуючи роботу пунктів пропуску.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»