• Посилання скопійовано

Укрпошта скасовує відсотки на переказ «З картки на картку»

У рамках акції вартість пересилання коштів між картками українських банків складатиме лише 5 гривень без додаткової оплати відсотків від суми переказу

Укрпошта скасовує відсотки на переказ «З картки на картку»

Укрпошта знижує комісію на грошовий переказ «З картки на картку» до кінця 2020 року. Клієнти можуть зекономити до 150 грн на одному переказі та оформити його онлайн, що особливо актуально під час пандемії.

У рамках акції вартість пересилання коштів між картками українських банків складатиме лише 5 гривень без додаткової оплати відсотків від суми переказу.

Якщо раніше при здійсненні переказу на суму 14 999 грн одним платежем потрібно було сплатити 155 грн комісії (1% від суми переказу + фіксований тариф 5 гривень на кожен переказ), то відтепер і до завершення акції клієнт сплачує тільки фіксований тариф.

Для оформлення переказу на сайті Укрпошти потрібно ввести суму переказу, дані картки відправника, його контактний номер телефону та номер картки отримувача.

Переказ коштів здійснюється тільки в національній валюті. Максимальна сума одного переказу складає 14 999 грн.

Банки-емітенти карток можуть стягувати додаткову комісію відповідно до тарифів фінансових установ.

Перекази «З картки на картку» – це можливість безпечно переказати кошти онлайн на картку будь-якого українського банку в режимі 24/7, без відвідування відділення.

Крім «З картки на картку», ще можна оформити онлайн грошові перекази «З картки додому» (листоноша доставить гроші адресату) чи скористатися переказом «З картки до відділення» та отримати кошти в одному із понад 11 000 відділень Укрпошти.

За даними Національного банку України 20% ринку внутрішньодержавних систем переказу коштів належить Укрпошті.

Для прийому оплати платіжними картками в найбільш завантажених автоматизованих поштових відділеннях України у обласних центрах та населених пунктах, де мешкає понад 2000 жителів, встановлено 5000 POS-терміналів.

Укрпошта має найбільшу мережу відділень в Україні та надає поштові та фінансові послуги по всій території країни.

Джерело: УКРПОШТА

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»