• Посилання скопійовано

Дію посвідчень чорнобильців продовжили на рік

Кабінет Міністрів продовжив термін проведення заміни посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Старі посвідчення будуть діяти до кінця 2021 року

Дію посвідчень чорнобильців продовжили на рік

«РБК-Україна» розповідає, що Кабінет міністрів продовжив термін проведення заміни посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Старі посвідчення будуть діяти до кінця 2021 року.

Постанова Кабміну ухвалена під час засідання уряду 25 листопада.

Як зазначається в пояснювальній записці до проекту постанови, 2018 році уряд вирішив провести до 1 січня 2021 року заміну посвідчень постраждалим особам у зв’язку із затвердженням їх нових зразків.

На сьогодні комісіями з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та інших категорій громадян, проведено заміну посвідчень близько 70% від загальної кількості постраждалих осіб.

Водночас робота комісій уповільнилася через карантинні заходи, введені в Україні через розповсюдження COVID-19.

«З огляду на зазначене виникла необхідність продовжити термін проведення заміни посвідчень до 01.01.2022, що дасть змогу обласним, Київській міській державним адміністраціям виконати визначені завдання у повному обсязі і не спричинить соціальної напруги», – йдеться в документі.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»