• Посилання скопійовано

Кабмін завтра поділить Україну на зони карантину

Завтра на засіданні КМУ буде розглянуто постанову про поділ України на карантинні зони

Кабмін завтра поділить Україну на зони карантину

Кабінет міністрів завтра розгляне поділ України на зони карантину. Буде відповідне подання Міністерства охорони здоров'я.

Про це повідомило джерело РБК-Україна в МОЗ.

"Завтра на засіданні Кабінету міністрів повинні розглядати постанову про поділ на зони (карантину, - ред.)", - повідомило джерело.

За словами співрозмовника, наразі експерти узгоджують остаточний поділ.

 

Що таке адаптивний карантин

В Україні планують повернуться до адаптивного карантину. Це означає, що регіони позначаються "зеленим", "жовтим", "помаранчевим" чи "червоним" рівнем небезпеки поширення COVID-19, в залежності від епідемічної ситуації. Залежно від "кольору" регіону різняться і обмежувальні заходи.

Сьогодні в МОЗ повідомили, що відомство найближчим часом винесе на розгляд Кабінету міністрів питання про введення в Україні адаптивного карантину.

За словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова, зараз в країні немає жодного регіону, який перебував би в "червоній" зоні.

Також раніше у Кабміні повідомляли, що уряд розглядає можливість повернення адаптивного карантину в країні. Деякі регіони можуть послабити обмеження до "жовтої" або "зеленої" зони.

Нагадаємо, в Міністерстві охорони здоров'я заявили, що планується повернення до адаптивного формату карантину.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»