• Посилання скопійовано

Верховна Рада прирівняла цифрові документи в «Дії» до паперових

Скоро посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспорту та автоцивілку в «Дії» можна буде використовувати нарівні з паперовими

Верховна Рада прирівняла цифрові документи в «Дії» до паперових

Міністерство та Комітет цифрової трансформації України розповідає, що Верховна Рада України підтримала зміни до Закону України «Про дорожній рух». Ці зміни передбачено законопроектом №2695 від 27.12.2019 р. 

Закон набуде чинності після його опублікування. Про що ми повідомимо додатково.  

А до цього юридична сила цих документів визначається постановою КМУ від 23.10.2019 р. №956 «Про реалізацію експериментального проекту щодо застосування електронного посвідчення водія та електронного свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу».

Після набрання чинності новим законом, водій зможе показати електронне посвідчення водія, електронне свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та договір обов’язкового страхування (автоцивілку) поліцейському для посвідчення своєї особи та права на керування автівкою.

***

Читайте також: Права водія в додатку «Дія» будуть дійсними ще один рік

Джерело: Міністерство та Комітет цифрової трансформації України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»