• Посилання скопійовано

У Києві можуть продовжити локдаун і після 16 квітня

Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський сподівається, що після 16 квітня карантин у Києві послаблять, але не виключає, що обмеження можуть продовжити

У Києві можуть продовжити локдаун і після 16 квітня

Про це він заявив в ефірі Громадського радіо.

«Локдаун після 16 квітня можуть продовжити, адже ми не можемо спрогнозувати якою буде ситуація із захворюваністю, але сподіваємося, що ці три тижні карантину по 16 квітня (враховуючи обмеження, введенні тиждень тому у столиці — ред.) вже почнуть давати результати, і ми матимемо позитивну динаміку у середині квітня, розірвемо ланцюжок захворюваності й зможемо розглядати варіант послаблення обмежень», — розповів він.

Мондриївський додав, що влада розуміє, як негативно обмеження впливають на економіку та бізнес, але карантин наразі необхідний, адже ситуація у лікарнях складна.

«Подібні рішення — щодо посилення карантину — зараз приймаються на рівні багатьох країн, аби знизити кількість захворювань та навантаженість на медичну систему», — зазначив заступник голови КМДА.

Раніше він повідомив, що з 5 квітня у Києві скористатися метро та наземним транспортом можна буде лише за наявності спецперепустки. При цьому минулорічні перепустки не діятимуть.

Нагадаємо, що з понеділка до 16 квітня у столиці посилять карантинні обмеження.Так, учнів переведуть на дистанційне навчання, а дитсадки будуть закриті. Заклади громадського харчування зможуть працювати тільки на винос чи доставку — як працюють з 20 березня, а також відсьогодні у столиці закриють ярмарки.

Громадське радіо випустило додатки для iOS та Android. Вони стануть у пригоді усім, хто цінує якісний розмовний аудіоконтент і любить його слухати саме тоді, коли йому зручно.

***

Читайте також: УВАГА! З 5 квітня в Києві запроваджують повний локдаун (як мінімум, до 16 квітня)

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Громадське радіо

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»