• Посилання скопійовано

Степанов заявив про вихід України з третьої хвилі COVID

Міністр охорони здоров'я заявив, що Україна вийшла з третьої хвилі коронавірусу

Степанов заявив про вихід України з третьої хвилі COVID

«РБК-Україна» розповідає, що Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що Україна вийшла з третьої хвилі коронавірусу. Уже завтра в Україні не буде жодного регіону в «червоній» зоні карантину.

Про це Степанов написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, вже сьогодні Державна комісія ТЕБ та НС проведе засідання, на якому Сумська область буде виведена з «червоної» зони епідемічної небезпеки.

«Нарешті можу констатувати, що ми вийшли з третьої хвилі пандемії. З завтрашнього дня в Україні не залишиться жодного регіону з "червоним" рівнем епіднебезпеки», – написав Степанов.

Міністр зазначив, що на піку епідемії в лікарнях перебувало 44 тисячі пацієнтів на кисневої терапії.

«Це були дуже складні 2 місяці ... Але ми впоралися. Здолали чергову хвилю COVID-19, але поки не вірус. Тому зараз дуже важливо не розслаблятися, а продовжувати дотримуватися протиепідемічних правил на вихідних», – додав він.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»