• Посилання скопійовано

Українцям дозволили виїжджати з Криму та ОРДЛО на авто без техпаспорта

Таким правом можуть скористатися жителі окупованого Донбасу або Криму, які втратили свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу – техпаспорт

Українцям дозволили виїжджати з Криму та ОРДЛО на авто без техпаспорта

«РБК-Україна» розповідає, що Кабінет міністрів України дозволив мешканцями окупованих територій перетинати контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на своїх авто без техпаспорта. У разі втрати документа можна один раз перетнути пункти пропуску на підставі копії реєстраційної картки.

Відповідне рішення прийнято на сьогоднішньому засіданні уряду.

Повідомляється, що таким правом можуть скористатися жителі окупованого Донбасу або Криму, які втратили свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу – техпаспорт. Або якщо він прийшов в непридатність.

У такому випадку дозволяється один раз перетнути КПВВ на підставі копії реєстраційної картки. Ця копія видається територіальним органом з надання сервісних послуг МВС за місцем звернення власника.

Порівняльна таблиця до проєкту постанови КМУ «Про внесення змін до порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 р. №367 і від 17 липня 2019 р. №815».

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»