• Посилання скопійовано

МЗС для мандрівників за кордон розробило інтерактивну мапу

Міністерство закордонних справ України розробило інтерактивну карту для перевірки актуального режиму в’їзду і транзиту в будь-якій країні світу

МЗС для мандрівників за кордон розробило інтерактивну мапу

На facebook сторінці Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції розповідають наступне.

Наближається пора відпусток і подорожей. Багато хто вже запланував відпочинок за кордоном.

Проте пандемія COVID-19 все ще вносить суттєві корективи у звичний процес підготовки до мандрівки. Умови та правила в'їзду у різні країни постійно змінюються.

Саме для того, щоб громадяни України завжди могли перевірити актуальний режим в’їзду та транзиту у будь-якій країні світу, Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine розробило інтерактивну карту.

Вона допомагає розібратися, куди можна їхати, а куди – ні та дозволяє уникнути плутанини.

Інтерактивна карта відображає режими в‘їзду та транзиту на основі оперативної і перевіреної інформації МЗС і закордонних дипломатичних установ. Дані карти регулярно оновлюються.

Карта доступна за посиланням TripAdvisor.mfa.gov.ua/map

Плануючи подорож, ознайомтесь з рекомендаціями на сайті МЗС України.

Якщо берете з собою у подорож дитину, не забудьте про деякі нюанси виїзду дітей за кордон, а саме – про згоду від одного чи обох батьків. Детально про це ми розповідали тут  і тут.

Про «помічників», що стануть у нагоді під час подорожі за кордон і допоможуть у критичній ситуації, таких, як, наприклад, мобільний застосунок ДРУГ тут.

Мета інформаційної кампанії #EUкраїна, яка проходить з ініціативи Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної, за підтримки European Union in Ukraine та проєкту Association4U – показати «секторальний» вимір євроінтеграції. Те, як європейські цінності та принципи втілюються в різних сферах і змінюють на краще життя українців.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»