• Посилання скопійовано

ПФУ погасив борг із виплат карантинної допомоги (оновлено)

Станом на 7 червня ПФУ виплатив 2 719,5 млн грн ФОПам та найманим працівникам, які постраждали від карантину

ПФУ погасив борг із виплат карантинної допомоги (оновлено)

7 червня на сайті ПФУ з'явилася інформація що станом на цю дату профінансовано 2 719,5 млн грн для забезпечення виплати допомоги відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.04.2021 р. №328 «Про додаткові заходи соціальної підтримки застрахованих осіб на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Нагадаємо, що 31 травня було виділено додатково на виплати ФОПам та найманим працівникам із спеціального фонду державного бюджету ще 1,4 млрд гривень для виплати допомоги 340 199 застрахованих осіб. 

 

Інформація про завершення виплат допомоги від Дії

Уряд завершив виплати допомоги у розмірі 8 тисяч гривень ФОПам та найманим працівникам, які постраждали від запровадження жорстких карантинних обмежень. Загалом було подано 337 946 заявок.

Про це повідомляє прес-служба порталу «Дія» в Telegram.

***

Читайте також: Борг з виплат карантинної допомоги погасять

Джерело: Пенсійний фонд України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»