• Посилання скопійовано

Карантин восени може бути подовжено: думка головного санлікаря

За словами головного санлікаря, карантину восени не уникнути, при цьому Україна може повернутися у «червону зону»

Карантин восени може бути подовжено: думка головного санлікаря

«РБК-Україна» розповідає, що в Україні вже цієї осені можуть повернути карантин і країна знову потрапить до так званої «червоної зони».

Про це головний санітарний лікар України Ігор Кузін розповів у ефірі «Сніданку з 1+1».

 

Чому можуть повернути «червону зону»?

Другу дозу вакцини від коронавірусу отримали всього 4% українців. У країні за останню добу збільшилася кількість заражень COVID-19.

У Міністерстві охорони здоров'я не думають, що зараз час розслаблятися.

«Коронавірус не зникає. Україна реєструє на своїй території штам "Дельта". Вже майже сто країн звітують, що "Дельта" викликає великі і швидкі спалахи на території держав», – розповів головний санітарний лікар України.

В українському уряді вже готуються до третьої хвилі коронавірусу. За офіційними прогнозами, вона поверне нас до найсуворішого карантину.

«До червоної зони, я впевнений, ми точно повернемося. Це лише питання часу», – зазначив Кузін.

Медик рекомендує всім українцям не затягувати з вакцинацією.

«Я б радив, фокусувати зараз всі зусилля на тому, щоб вакцинуватися. Восени вже мати свій імунітет», – резюмував головний санлікар.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»