• Посилання скопійовано

Хто отримає перепустку на транспорт в Києві в разі локдауну?

У КМДА розповіли, хто отримає перепустку на транспорт в Києві в разі локдауну

Хто отримає перепустку на транспорт в Києві в разі локдауну?

Київська влада налагодила систему видачі електронних перепусток на транспорт на випадок запровадження локдауну. Форма буде оприлюднена на початку наступного тижня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву заступника голови КМДА Володимира Бондаренка в ефірі каналу "Україна 24".

"Хто може отримати? Звичайно, що це підприємства, які забезпечують життєдіяльність міста. Це підприємства транспорту, це підприємства, які працюють у сфері фармації, це підприємства, які забезпечують житлово-комунальне господарство", - сказав він.

За його словами, перелік буде трохи розширений в порівнянні з попередніми локдаунами.

Як зазначив Бондаренко, підготовка до запровадження перепусток означає, що в місті не виключають можливості локдауну, "на жаль, як весь світ".

За його словами, влада працює над тим, щоб видавати перепустки для відвідування медичних установ. У той же час, для некритичних випадків, наприклад, відвезти дитину в садок, перепустки не передбачені.

Нагадаємо, Київ може обмежити доступ у громадський транспорт у разі введення локдауну. Цього разу пускати в транспорт планують за електронними спецперепустками.

З 10 серпня на сайті КМДА буде оприлюднена форма подачі заявки на отримання спецперепустки. Підприємства критичної інфраструктури зможуть залишити заявку на отримання спецперепусток для своїх працівників.

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»