• Посилання скопійовано

У додатку «Дія» не можна отримати внутрішній COVID-сертифікат без біометричного паспорта

Цифровий внутрішній COVID-сертифікат неможливо отримати без біометричного паспорта

У додатку «Дія» не можна отримати внутрішній COVID-сертифікат без біометричного паспорта

Finance.ua розповідає, що цифровий внутрішній COVID-сертифікат неможливо отримати без біометричного паспорта, але можна згенерувати COVID-сертифікат міжнародного зразка.

Про це в прямому ефірі заявив керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації Мстислав Банік.

«Українського внутрішнього сертифіката у вас не буде, тому що для нього потрібно фото з біометричного документа. А паперовий сертифікат можна роздрукувати на порталі "Дія". І, відповідно, він може бути закордонним. Ми використовуємо транслітерацію, для того, щоб ви могли згенерувати такий сертифікат», – наголосив Банік.

Він зазначив, що українці без біометричних документів можуть отримати в додатку «Дія» зарубіжний COVID-сертифікат.

***

Читайте також:

Джерело: FINANCE.UA

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»