• Посилання скопійовано

Як працюватимуть школи у «червоній» зоні карантину: відповідь МОН

Якщо регіон переходить до «червоної» зони, то обов'язкова 100% вакцинація вчителів. Якщо такого показника нема, то навчальний заклад перейде на дистанційну освіту

Як працюватимуть школи у «червоній» зоні карантину: відповідь МОН

У Міністерстві освіти та науки України розповіли, як працюватимуть школи в «червоній» зоні карантину. В цій зоні обов'язкова 100% вакцинація вчителів.

Про це заявила заступниця міністра освіти Віра Рогова, повідомляє РБК-Україна, посилаючись на її слова в ефірі «Сніданку з 1+1».

Вона зазначила, що «помаранчева» і «жовта» зони передбачають вакцинацію 80% освітян. При цьому навчаються всі діти: дошкільна, початкова, спеціальна, середня школи.

«Якщо регіон переходить до "червоної" зони, то обов'язкова 100% вакцинація вчителів. Якщо такого показника нема, то навчальний заклад перейде на дистанційну освіту», – повідомила Рогова.

За її словами, йдеться про стовідсоткову вакцинацію всього колективу закладу – лише за цієї умови зможуть працювати і дитсадки, і початкова, і спеціалізована школи.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»