• Посилання скопійовано

Чи закриють транспорт у Києві для невакцинованих: позиція КМДА

Після переходу Києва в «червону» зону адаптивного карантину вакциновані від COVID точно зможуть користуватися громадським транспортом. Всі інші – під питанням

Чи закриють транспорт у Києві для невакцинованих: позиція КМДА

Після переходу Києва в «червону» зону адаптивного карантину вакциновані від COVID точно зможуть користуватися громадським транспортам. Що стосується невакцинованих, то питання ще вирішується.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву заступника голови КМДА Ганни Старостенко на брифінгу з головним санітарним лікарем Ігорем Кузіним та представникам USAID.

За її словами, в першу чергу обмеження стосуватимуться невакцинованих.

«Ті, хто вакцинований двома дозами, зможуть вільно користуватися транспортом, місцями громадського харчування, готелями», – зазначила Старостенко.

Вона підкреслила, що на цьому тижні в школах оголошено канікули. Наступного тижня діти теж не підуть до школи, на сьогодні вирішується питання про те, чи будуть це канікули йди дистанційне навчання.

«В першу чергу будуть перевозити вакцинованих, але ми ще чекаємо дійсно роз'яснень від центральної влади, як це має бути. Але в першу чергу ми розуміємо, що це повинні бути вакциновані», – додала Старостенко.

***

Читайте також: Які обмеження будуть діяти в Києві у разі встановлення «червоної зони»?

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»