• Посилання скопійовано

МОЗ хоче ввести «ковідну амністію»: що це означає?

За словами Ляшка, людині дадуть можливість пройти вакцинацію від коронавірусу, навіть якщо вона до цього купила сертифікат

МОЗ хоче ввести «ковідну амністію»: що це означає?

Міністерство охорони здоров'я України опрацьовує можливість введення так званої "ковідної амністії". Людині дадуть можливість пройти вакцинацію від коронавірусу, навіть якщо вона до цього купила сертифікат.

Про це на зустрічі з журналістами розповів міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.

Як пояснив глава МОЗ, якщо людина купила фальшивий сертифікат, і при цьому його внесли в систему охорони здоров'я як вакцинованого, то зараз він втрачає можливість отримати справжнє щеплення від "ковіду".

"Нам потрібно це прибрати - ми працюємо над цією моделлю, як це зробити", - додав Ляшко.

Нагадаємо, полтавська поліція запропонувала амністію тим, хто розповість правоохоронцям про купівлю COVID-сертифікату та допоможе викрити "ділків".

Також РБК-Україна розповідало про жінку, яка купила сертифікат про вакцинацію, а тепер в реанімації з COVID-19.

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»