• Посилання скопійовано

Які бізнеси можуть «освоїти» ті самі 1000 грн державної «єПідтримки» та як саме?

За інформацією Дії, якщо бізнес відповідає одній з категорій, на які розрахована послуга «єПідтримка», то він автоматично долучається до програми

Які бізнеси можуть «освоїти» ті самі 1000 грн державної «єПідтримки» та як саме?

Президент України ініціював програму підтримки бізнесу, який найбільше постраждав під час пандемії. Якщо особа вакцинована двома дозами і має сертифікат у застосунку, то зможе отримати 1000 грн від держави і витратити їх на театри, кіно, музеї, спортзали, концерти, книги, внутрішні перевезення. На виконання цього рішення КМУ прийняв постанову «Деякі питання надання допомоги в рамках Програми "єПідтримка" від 09.12.2021 р. №1272.  Як бізнесу отримати ці кошти, читайте нижче.

 

Як це працює?

Якщо категорія вашого бізнесу відповідає одній з категорій (МСС-код має відповідати одному з кодів у постанові), на які розрахована послуга єПідтримка, він автоматично долучиться до програми.

Заявку відправляти не потрібно, клієнти вже можуть сплачувати за ваші послуги та товари карткою єПідтримка.

Щоб за ваші послуги або товари можна було розрахуватись карткою єПідтримка, у вас мають бути:

  • 1. POS-термінал.
  • 2. МСС-код, який відповідає одному з кодів з постанови:

Культура

5942
7832
7922
7929
7991

Пасажирські внутрішні перевезення
залізничним та авіаційним транспортом

4112
4511

Фізична культура і спорт

7941
7997

Як перевірити МСС-код свого бізнесу?

МСС-код вказаний у чеках оплат, які проходять через ваш POS-термінал. Також, можна звернутися до банку, який видавав термінал або забезпечує еквайринг на інтернет-ресурсі.

 

Чому оплата може не пройти?

Оплата не пройде, якщо МСС-код бізнесу не відповідає жодному коду з переліку постанови або якщо оплата здійснюється на рахунок юридичної особи з чорного списку.

 

Що потрібно для оплати через інтернет?

Це звичайна оплата через інтернет, тож процедура стандартна: має бути укладений договір інтернет-еквайрингу, що інтегрований у сайт або застосунок, POS-термінал має бути робочим, а МСС-код — збігатися з одним з кодів постанови.

 

Рекламні матеріали

Розкажіть клієнтам, що ви приймаєте картки єПідтримки.

Завантажте офіційні рекламні матеріали та використовуйте їх на сайті бізнесу або на касі.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»