• Посилання скопійовано

Для отримання допомоги у розмірі 1000 грн можна звертатися до ЦНАП

ЦНАПи допоможуть українцям отримати 1000 гривень у межах єПідтримки

Для отримання допомоги у розмірі 1000 грн можна звертатися до ЦНАП

Міністерство та Комітет цифрової трансформації України розповідає, що понад 1,2 тисячі Центрів надання адмінпослуг розпочали консультувати відвідувачів, як отримати 1000 гривень у межах проєкту єПідтримка. 

Це дасть змогу якомога більшій кількості українців подати заявку та підтримати бізнес, який найбільше постраждав під час пандемії.

Отримати фінансову допомогу від держави можуть громадяни України віком від 18 років, що мають зелений сертифікат про вакцинацію в застосунку Дія. Заявку можна подати з 19 до 29 грудня включно. Детальніше про те, як єПідтримка працює в Дії, дізнайтеся із сайту.

Якщо ви отримали 2 дози вакцинації, проте досі не маєте зеленого COVID-сертифіката в застосунку, ЦНАПи також допомагають згенерувати його. 

Нагадуємо, що кожен відвідувач може залишити свій відгук про сервіс у ЦНАПі за допомогою QR-кодів або обравши потрібний ЦНАП на мапі Дія.Центрів.

***

Всі новини щодо отримання допомоги у 1000 грн дивиться тут.

Джерело: Міністерство та Комітет цифрової трансформації України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»