• Посилання скопійовано

В яких випадках заборгованість за ЖКП буде перешкодою для субсидій?

Оформленню субсидії на оплату житлово-комунальних послуг може перешкодити наявність заборгованості за понад 3 місяці

В яких випадках заборгованість за ЖКП буде перешкодою для субсидій?

Федерації профспілок України розповідає, що оформленню субсидії на оплату житлово-комунальних послуг може перешкодити наявність заборгованості за більш ніж 3 місяці. Нарахування припиняються, якщо борг перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів.

У разі наявності заборгованості громадяни повинні звернутися до постачальників послуг і укласти з ними договір про реструктуризацію боргу.

Перевіряється наявність заборгованості в Єдиному реєстрі боржників за посиланням. Реєстр відкритий і безкоштовний, тому там можна самостійно знайти інформацію.

Далі необхідно ввести особисті дані і обрати категорію стягнення. Після цього, натиснувши на кнопку «Шукати», внизу з’явиться результат пошуку.

Зазначимо, що з листопада 2021 року подати заяву на субсидію також можна онлайн за допомогою програми «Дія».

Джерело: Федерація профспілок України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»