• Посилання скопійовано

Українцям надходять вірусні смс про виплату 6500 грн допомоги

З'явився черговий різновид інтернет-шахрайств: sms-розсилка на телефон із повідомленням про нарахування грошей

Українцям надходять вірусні смс про виплату 6500 грн допомоги

Вінницька обласна військова адміністрація повідомляє, що Центр протидії дезінформації при РНБО України попереджає про черговий різновид інтернет-шахрайств: SMS-розсилка на телефон із повідомленням про нарахування грошей.

Українцям почало надходити повідомлення на телефон із текстом: «Vam narahovano Groshovadopomoga PB24 6500. Zarahuvatu…» і далі йде посилання.

У жодному разі не переходьте за цим посиланням! Є великий ризик того, що ваш телефон буде зламано.

Будьте уважні! Якщо ви замовляли послугу отримання одноразової грошової допомоги у розмірі 6500 грн через застосунок «Дія», очікуйте сповіщення про нарахування грошей у застосунку того банку, клієнтом якого ви є.

Нагадаємо, що сповіщення про нарахування грошей не містить жодних посилань, а лише текстову інформацію.

Не переходьте за будь-якими сумнівними посиланнями, не перевіривши їх. Завжди краще зателефонувати на гарячу лінію тієї установи, від якої ви отримали повідомлення, та перевірити справжність отриманого сповіщення.

Джерело: Вінницька обласна військова адміністрація

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»