• Посилання скопійовано

Увага! Стартували виплати допомоги 6500 грн через війну

21 березня розпочалися перші виплати 6500 грн «єПідтримки», їх отримали майже 500 тисяч українців. Першими кошти отримують ті, хто подали заявки в «Дії» у перший день роботи послуги

Увага! Стартували виплати допомоги 6500 грн через війну

​​єПідтримка в Дії Перші виплати 6500 грн стартували.

Ми отримали майже 4 мільйони заявок на допомогу від держави. Відучора розпочалися перші виплати 6500 грн єПідтримки, їх отримали майже 500 тисяч українців. Першими кошти отримують ті, хто подали заявки в Дії у перший день роботи послуги. Усі виплати розподілятимуться почергово.

Нагадаємо, програма розрахована на людей з населених пунктів, де ведуться активні бойові дії. Якщо ви досі не подали заявку в Дії — не зволікайте, зробіть це просто зараз.

  • Відкрийте спеціальну картку єПідтримка в одному з банків-партнерів, якщо ще не маєте її;
  • Зайдіть у Дію та натисніть ?? Послуги ?? єПідтримка ?? Отримати допомогу;
  • Очікуйте на зарахування коштів.

Важливо! Якщо ви отримали SMS-повідомлення, що нібито потрібно перейти за посиланням для зарахування коштів, НЕ переходьте. Це — інтернет-шахрайство. Ми не надсилаємо жодних SMS із посиланнями.

Будьте уважні, користуйтеся Дією та витрачайте кошти єПідтримки.

***

Читайте також:

Джерело: Дія

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»