• Посилання скопійовано

МОЗ закликає аптечні мережі не підвищувати ціни на лікарські засоби

Якщо аптеки пропонують лікарські засоби за завищеними цінами, можна звернутися до територіальних підрозділів Державної служби з лікарських засобів

МОЗ закликає аптечні мережі не підвищувати ціни на лікарські засоби

Міністерство охорони здоров’я закликає аптечні мережі не підвищувати ціни на лікарські засоби У разі, якщо аптеки пропонують лікарські засоби за завищеними цінами, можна звернутися до територіальних підрозділів Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками як до органу, що контролює ціни на ліки на час воєнного стану.

Також про такі ситуації можна інформувати Державну службу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Держпродспоживслужба:

  • на електронну адресу info@dpss.gov.ua;
  • за телефонами (050) 230 04 28, (096) 000 98 23;
  • через чат-бот у Telegram @derzhspozhivsluzhba_bot.

Крім того, можна звернутися до територіальних органів Держпродспоживслужби, контакти яких можна знайти на сайті.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»