• Посилання скопійовано

В Україні скасували червону зону карантину

26 березня було проведено засідання комісії з питань ТЕБ та НС. За його результатами вирішено скасувати з 27 березня 2022 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території Закарпатської, Івано-Франківської, Луганської, Рівненської та Хмельницької областей

В Україні скасували червону зону карантину

За інформацією Немчинова, Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

За результатами Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 27 березня 2022 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території Закарпатської,  Івано-Франківської, Луганської,  Рівненської та Хмельницької областей. 

Також доручили Міністерству охорони здоров'я України забезпечити розробку змін до постанови КМУ від 09.12.2020 р. №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» в частині особливостей застосування обмежувальних протиепідемічних заходів на території регіонів у зв’язку з введенням з 24 лютого 2022 року воєнного стану в Україні відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 р. №64/2022.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»