• Посилання скопійовано

Як заплатити за світло під час війни?

Квитанції в умовах воєнного стану не надсилатимуть додому, проте дізнатися необхідну суму можна в банку або в особистому кабінеті на сайті надання послуг у вашому місті

Як заплатити за світло під час війни?

Федерація профспілок розповідає, що в Україні на час воєнного стану заборонили нараховувати пеню та штрафи за прострочені платежі. Проте всіх мешканців просять якомога оплачувати рахунки.

Квитанції в умовах воєнного стану не надсилатимуть додому, проте дізнатися необхідну суму можна в банку або в особистому кабінеті на сайті надання послуг у вашому місті.

 

У банках

Касиру назвіть свій особовий рахунок, адресу, ПІБ власника. Усі реквізити можна знайти на старій квитанції. Касир скаже вам суму до сплати.

 

Онлайн-сервіси

Для мешканців Києва – онлайн-сервіс YASNO, в інших містах – онлайн-кабінети місцевих обленерго. Практично у кожному регіоні є вайбер-боти чи боти в інших соціальних мережах.

 

Сервіси

Можна скористатися онлайн-банкінгом (Privat24, Mono) або платіжними системами (Portmone, iPay). У розділі оплати комунальних рахунків введіть свій особовий рахунок і сума нарахувань підтягнеться автоматично.

Усі показники електролічильника слід передавати до 3 числа. Ви можете повідомити ці показання за допомогою будь-якого сервісу або чат-бота, або зателефонувати на гарячу лінію постачальника послуг у вашому регіоні.

Якщо ви не повідомите показання лічильника, нарахування за електроенергію будуть проводитися за середньомісячним споживанням.

Джерело: Федерація профспілок України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»