• Посилання скопійовано

Коли та як школи в Києві почнуть прийом документів до 1-х класів?

Школи в Києві почнуть прийом документів майбутніх першокласників з 2 травня. Якщо до 31 травня у батьків немає можливості отримати медичну довідку для своєї дитини, це не є підставою для відмови у зарахуванні

Коли та як школи в Києві почнуть прийом документів до 1-х класів?

Прийом документів у перші класи розпочнеться за графіком вже 2 травня і завершиться 31 травня. Цьогоріч документи будуть прийматися не тільки особисто, а й в електронному вигляді або у вигляді поштових листів. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«В умовах війни та воєнного стану ми зобов’язані забезпечити роботу всієї інфраструктури міста, в тому числі організацію освітнього процесу. Наголошую, що цього року зарахування до 1-х класів здійснюватиметься на підставі заяви одного з батьків майбутніх першокласників, наданих власноруч або сканованих копій чи фотокопій, направлених нарочним, факсом, електронною поштою на адресу школи. Якщо до 31 травня у батьків немає можливості отримати медичну довідку для своєї дитини, це не є підставою для відмови у зарахуванні. Оригінали документів та медичні довідки подаються до закладу освіти не пізніше 23 серпня 2022 року включно», – зазначив Валентин Мондриївський.

Заступник голови КМДА додав, що пріоритет при зарахуванні до першого класу отримають наступні категорії дітей:

  • ті, що проживають на території обслуговування закладу,
  • зареєстровані внутрішньо переміщені особи,
  • діти, чиї брати чи сестри вже навчаються в цій школі та дітей працівників цих закладів.

Нагадуємо, що у минулому навчальному році в столиці до першого класу записалось понад 32 тисяч першокласників.a

Джерело: Київська міська державна адміністрація

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»