• Посилання скопійовано

Поки що послуга для переселенців в «Дії» не працює

У «Дію» мають внести технічні зміни в послугу для внутрішньо переміщених осіб через нові правила отримання допомоги, які діють з 1 травня. Як тільки оновлення завершиться, послуга знову буде доступна

Поки що послуга для переселенців в «Дії» не працює

Зараз команда Дії працює над тим, щоб внести технічні зміни в послугу для внутрішньо переміщених осіб. Це необхідно, щоб усе відповідало оновленій постанові Кабінету Міністрів України.

Як тільки оновлення завершиться, ви знову зможете подати заяву про виплати та довідку ВПО.

Якщо ви вже подали заяву в Дії, її опрацює Міністерство соціальної політики, і після рішення структурного підрозділу соціального захисту населення за новим місцем проживання ви отримаєте довідку ВПО в Дії та виплату на картку.

 

Від редакції: З травня змінюється порядок виплат допомоги переселенцям.

З травня 2022 року на допомогу зможуть претендувати тільки ті переселенці, які перемістилися з території територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації. Про це читайте тут. Новий перелік територій для виплати допомоги переселенцям з травня дивіться тут.

Джерело: Мінцифри

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»