• Посилання скопійовано

У «Дії» повернули послугу щодо статусу переселенця

Команда «Дії» завершила технічні оновлення послуги згідно з постановою КМУ. Тепер українці знову можуть оформити довідку внутрішньо переміщеної особи та соціальні виплати у «Дії»

У «Дії» повернули послугу щодо статусу переселенця

В «Дії» повернулася послуга для ВПО.

Команда завершила технічні оновлення послуги згідно з постановою Кабінету Міністрів України. Тепер українці знову можуть оформити довідку внутрішньо переміщеної особи та соціальні виплати у застосунку для себе та своїх дітей. 

Послуга доступна для громадян, які перемістилися з території громад, що розташовані в районі проведення бойових дій, або які перебувають в тимчасовій окупації.

Також Мінсоцполітики нарахує кошти всім, хто раніше отримав довідку ВПО та чекає виплату на картку єПідтримка. Термін їх зарахування залежить від того, коли Ощадбанк за поданням Мінсоцполітики перерахує кошти у ваш банк. Нагадаємо, що Дія є тільки технічним адміністратором послуги. 

Деталі про соціальні виплати та отримання довідки ВПО дізнавайтеся на сайті єДопомога.

***
 
 
Читайте також:  

Джерело: Дія

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»