• Посилання скопійовано

Грантова підтримка проєктів подвійного призначення до $35 000 на проєкт: як отримати?

Український фонд стартапів спільно з Мінцифри запускає програму грантової підтримки проєктів подвійного призначення задля підвищення обороноздатності країни та пришвидшення післявоєнної відбудови

Грантова підтримка проєктів подвійного призначення до $35 000 на проєкт: як отримати?

Міністерство та Комітет цифрової трансформації України розповідає, що програма грантової підтримки проєктів подвійного призначення – це безповоротна фінансова допомога від держави для проєктів, яка одночасно задовольняє три потреби:

  • закриття витрат на розвиток проєкту;
  • надання доступу до найкращих менторів та експертів;
  • підвищення обороноздатності країни та сприяння її швидкій післявоєнній відбудові.

Програма Фонду покликана сприяти створенню та розвитку інноваційної продукції подвійного призначення: технологій, процесів чи інші складових, що відрізняють таку продукцію від присутніх на ринку або відповідають наявному попиту одночасно як від приватних осіб, так і від держави.

Етапи проходження конкурсного відбору для отримання гранту та форма реєстрації за посиланням.

Програму грантової підтримки проєктів подвійного призначення реалізується Українським фондом стартапів за підтримки Міністерства цифрової інформації України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства економіки України, Міністерства енергетики України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки України та Державного концерну «Укроборонпром».

***

Джерело: Міністерство та Комітет цифрової трансформації України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»