• Посилання скопійовано

Переселенці можуть отримати грошову допомогу від криптобіржі Binance

Українці зі статусом ВПО можуть отримати грошову допомогу від криптобіржі Binance. Виплати будуть надходити впродовж 3-х місяців на криптогаманець, а потім їх можна вивести на банківську картку (75 доларів щомісячно)

Переселенці можуть отримати грошову допомогу від криптобіржі Binance

За повідомленням Мінцифри, одна з найбільших світових криптобірж Binance виділила 1,2 млн доларів на допомогу українцям зі статусом внутрішньо переміщених осіб. Це одне з найбільших пожертвувань для України від приватної компанії. 

 

Як отримати допомогу? 

  • Необхідно пройти верифікацію в одному з фондів: Rotary Kyiv, «Паляниця» та iSans;
  • Подати заявку на фінансування можна за адресою ?standwithukraine@isans.org.

Виплати будуть надходити впродовж 3-х місяців на криптогаманець, а потім їх можна вивести на банківську картку (75 доларів щомісячно). 

До цього Binance вже здійснили виплати 1713 українцям, які вимушено виїхали до країн Європейського Союзу, та загалом планують допомогти 5000 біженцям з України.

Виплата коштів стала можливою завдяки співпраці Мінцифри із засновником Binance — CZ.

***

Джерело: Міністерство та Комітет цифрової трансформації України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»