• Посилання скопійовано

УЗ запустила мобільний додаток для придбання квитків

«Укрзалізниця» запустила мобільний додаток, завдяки якому придбати квиток без комісії можна за кілька кліків

УЗ запустила мобільний додаток для придбання квитків

FEDOROV на своєму телеграм-каналі розповідає, що Укрзалізниця запустила мобільний застосунок.

У ньому ви зможете за кілька кліків придбати квиток без комісії або повернути його, отримати сповіщення про рейс і колію та швидко повторити замовлення в особистому кабінеті, де зберігається історія ваших поїздок.

Під час війни Укрзалізниця стала одним із найважливіших елементів критичної інфраструктури. Вони евакуювали тисячі людей із зони бойових дій та разом із нами організували виплати ВПО просто на вокзалах. А зараз тестуємо інтернет від Starlink у потягах, щоб ви завжди могли бути на зв’язку.

Незважаючи на війну, Україна продовжує цифровізуватися. Взаємодія держави й людини має бути максимально зручною та людяною.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»